Kestävä kehitys - ajankohtaista

15
Kesä
Uutinen
Yhtiö on investoinut vahvasti energiatehokkuuteen ja tehnyt lukuisia energiankäyttöä tehostavia toimia. Suomalaisten yritysten ja kuntien vuosina 2008–2016 tekemät energiansäästötoimet tehostivat energiankäyttöä lähes 16 terawattitunnilla.
07
Kesä
Tiedote
Teknologiateollisuuden yrityksillä on keskeinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Uusi julkaisu sisältää laajan katsauksen ilmastonmuutoksen pysäyttämisen edellyttämiin teknologioihin.
02
Kesä
Näkökulma
Ilmastonmuutoksen uhka on maailmanlaajuinen ongelma, jonka torjuminen vaatii maailmanlaajuisia toimenpiteitä. Teknologiateollisuuden yrityksillä on keskeinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa.
18
Touko
Tiedote
Vastuullinen toiminta kannattaa, totesivat yritysten edustajat Teknologiateollisuuden keskustelutilaisuudessa Oulussa torstaina.
04
Huhti
Uutinen
Kolmisenkymmentä yritysedustajaa työsti kiertotalouskonsepteja Teknologiateollisuuden design-työpajassa. Sparraajina oli edustajia myös yliopistoista ja tutkimuslaitoksista.
07
Helmi
Uutinen
Vastuullisuus on yrityksille yhä tärkeämpi menestystekijä, ja sen eri osa-alueet täydentävät toisiaan.
01
Helmi
Uutinen
Teknologiateollisuuden 31.1. järjestämä kiertotaloustyöpaja antoi 100 uutta ideaa, kertoi innostunut jäsenyrityksen edustaja. Työpajassa yritykset pääsivät työstämään omia kiertotalouskonseptejaan hyvän sparrauksen avustamana. Pohdinnassa olivat kiertojen sulkeminen, palvelukonseptit ja tuotesuunnittelu.
27
Tammi
Uutinen
EU-komissio julkisti tänään kiertotalouspakettiin kuuluvan tiedonannon jätteiden energiakäytöstä.
24
Tammi
Uutinen
Uudet energiatehokkuussopimukset vuosille 2017–2025 käynnistyivät vuoden alussa. Vuosien kokemus on osoittanut vapaaehtoiset sopimukset toimivaksi energiankäytön tehostamistavaksi Suomessa.
15
Joulu
Uutinen
Valtioneuvosto on julkaissut selvityksen biotalous- ja cleantech -strategioista.

Sivut