Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Neuvontapalvelut

Työmarkkinat-osion sivuilta löytyvät Teknologiateollisuuden työehtosopimukset sekä niitä koskevat keskeisimmät neuvot, ohjeet sekä yleisimmin kysytyt kysymykset. Teknologiateollisuuden työmarkkinayksikön asiantuntijat ja alueasiantuntijat palvelevat jäsenyrityksiä työsuhdeasioissa.

Työsuhdeasioiden päivystysnumero (09) 1923 222 arkisin klo 9-16.

Myös alueyksikkömme neuvovat työsuhdeasioissa.

Sähköpostilla osoitteeseen tyosuhdekysymykset@teknologiateollisuus.fi lähetettyihin kysymyksiin vastaamme puhelimitse. Varmistathan, että sähköpostikysymyksestäsi käy ilmi sovellettava työehtosopimus, yhteystietosi sekä tavoitettavuutesi. Pyrimme vastaamaan kysymykseesi viimeistään seuraavan työpäivän aikana. 

Tutustu myös työsuhdepalvelu.fi-sivustolla teknologiateollisuuden työsuhde- ja palkkausasioiden tietopankkiin, johon on koottu Teknologiateollisuuden työntekijöiden, toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden sekä Tietotekniikan palvelualan ja Suunnittelu- ja konsulttialan (SKOL) työsuhdeasioihin, palkkarakenteeseen ja palkanlaskenta-asioihin liittyviä ohjeita ja määräyksiä. Työsuhdepalvelu on jäsenyrityksille maksuton.

Tilaa Työsuhdepalvelu maksutta osoitteesta www.tyosuhdepalvelu.fi. Työsuhdepalvelun käyttäjämäärää ei ole rajoitettu, vaan kaikki sitä tarvitsevat voivat tilata sen itselleen.